This post has been edited 47 times, last edit by "Argonn" (May 3rd 2015, 9:20am)
Depresyon: Hedefin aldığı şifayı kademesine bağlı olarak 9/14/18 boyunca %50 düşürür. (dolum süresi 45 saniyedir)
Dünya gizemlerinden gelen yetenekler 
Parlak Zihin: Her 8 saniyede bir mananın %1'ini yeniler.
Önsezi: Mistik rakibin hareketlerini ne zaman saldıracağını önceden tahmin edebilir ve aynı şekilde saklanan düşmanları görebilir.
Tensesin hüneri: Ölü bir hedefi %10 sağlıkla diriltir savaşta kullanılmaz yenilenme zamanı 20 saattir. This post has been edited 27 times, last edit by "fearcry" (Apr 16th 2015, 8:07pm)

Yersiz korku: 15 saniye boyunca hedefe %50-%100 zarar vermemizi sağlar. dolum süresi 5 dakika
Depresyon:hedefin aldığı şifayı 9-14-18 boyunca %50 düşürür. yenilenme zamanı 45 saniyedir.
skillini Şifacıdan
skillini alabilirsiniz. Bana sorarsanız zaten çok sersemletme skilli olan bir sınıfın korku alıcağına defansı düşük olduğu için bu eksiği kapatması gerektiğini düşünüyorum bu yüzden kutsal kalkanı öneririm.
,savaşçıdan
okçudan
alınabilir. 

Çoşku: Temel zararı artırır.
Dayanıklılık: Temel sağlığı artırır.
Meleke: Verilen zararı ve şifayı % olarak artırır.
Metanet: Alınan her zararda metanet kademesi birikir bu kademe zararınız ve şifanızı artırır.
Vahşet: Verilen zararı ve şifayı rakibin her eksik can yüzdesi için artırır.
Öfke: Yara açma hızını artırır.
Şans Verilen kritik zararı artırır.
Canlılık: Sağlığı % olarak artırır.
İrade: Sağlığın belli bi yüzdesi kadar yada bir süre kontrol etksıı altında kalınca bir süre kontrol etkılerıne bağışıklık kazanırsınız.
Kanasusama: Verilen zararın ve şifanın belli bir % si kadar iyileştirir.
Mukavemet: Yaralanma sıklığını azaltır.
Bilgelik: Manayı artırır

This post has been edited 13 times, last edit by "fearcry" (Apr 15th 2015, 6:11pm)
Hmm... Anladığım kadarı ile Geçici İvme Açma denedim %25 cooldown azalımını sağlamak. Peki, bu Pirokinesis, PvE moblarına atınca damage/per second (saniye başına alev, zehir herhangi bir hasar) ı sağlayacak büyüklükte mi?merhaba pirokinesis kasılırken iyi olabilir pirokinesis gitcekseniz gelişim aşamalarından destekleyip yeteneklerdende geçici ivmeyi açmanızı öneririm